با هدایت یک شرکت اسرائیلی؛ فیلم ضد ایرانی "سنگسار ثریا" در عراق پخش می شود
لَقَدْ أَخَذْنَا مِیثَاقَ بَنِی إِسْرَائِیلَ وَأَرْسَلْنَا إِلَیْهِمْ رُسُلًا کُلَّمَا جَاءهُمْ رَسُولٌ بِمَا لاَ تَهْوَى أَنْفُسُهُمْ فَرِیقًا کَذَّبُواْ وَفَرِیقًا یَقْتُلُونَ مائده / 70 ما از فرزندان اسرائیل سخت پیمان گرفتیم و به سویشان پیامبرانى روانه کردیم .هر بار پیامبرى چیزى بر خلاف دلخواهشان برایشان آورد، گروهى را تکذیب مىکردند و گروهى را مىکشتند Certainly We made a covenant with the children of Israel and We sent to them apostles; whenever there came to them an apostle with what that their souls did not desire, some (of them) did they call liars and some they slew.[Al Maidah :70]
بر اساس این اسناد محرمانه از معروفترین نازیان جنایتکاری که در آمریکا حضور داشتند می توان به افرادی چون دکتر "ژوسف منگل" معروف به "فرشته مرگ آشوویتز" و "ایوان تربلنکا" معروف به "ایوان مخوف" اشاره کرد.
در این گزارش 600 صفحه ای موارد متعددی از اقدامات افراد، شکست ها و پیروزی کسانی وجود دارد که سعی در افشای موضوع حضور جنایاتکاران جنگ جهانی در آمریکا داشتند.
در این گزارش ها آمده که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا ( سیا ) از نزدیک در جریان حضور نازی ها در آمریکا بود و امکانات اقامتی را برای آنها فراهم می کرد تا از این راه بتواند اقدامات جاسوسی خود پس از جنگ جهانی دوم را به نحو بهتری انجام دهد.
در گزارش وزارت دادگستری آمریکا به صراحت اعلام شده که دولت آمریکا از حضور این افراد و اقدامات آنها در خاک ایالات متحده مطلع بوده و در برخی موارد حتی امکانات لازم برای نقل مکان آنها از کشورهای دیگر به آمریکا را فراهم می کرد.
در این گزارش همچنین به وجود اختلاف نظرها در دولت های پیشین آمریکا در مورد نحوه رفتار و برخورد با جنایتکاران جنگ جهانی دوم اشاره شده و تعداد نازی هایی که پس از جنگ جهانی دوم به آمریکا آمده اند نیز کمتر از 10 هزار نفر عنوان شده است.
یکی از مهمترین بخش های این گزارش 600 صفحه ای مربوط به فردی به نام "اتو وان بولشوینگ" است. اتو وان بولشوینگ فردی است که ایده "پاکسازی آلمان از یهودیان" را پیش از جنگ های جهانی ارائه کرد و آن را بسط داد. به موجب این گزارش وی از جمله افرادی است که پس از جنگ جهانی دوم به استخدام سازمان سیا در آمد.
بر اساس این گزارش، قبل از تأسیس سیا، اداره خدمات استراتژیک (OSS) مسؤولیتی تقریبا مشابه سیا در آمریکا داشت. بعد از جنگ جهانی دوم، آمریکا بزرگ ترین مغزهای آلمان نازی را در همه زمینه های ممکن به کشورش آورد. مهمترین این افراد، اداره کنندگان دستگاه پیچیده و عظیم تبلیغاتی هیتلر بودند. نظریه های تبلیغاتی هیتلر و وزیر تبلیغات او گوبلز هنوز هم در سازمان های اطلاعاتی و مؤسسات روابط عمومی به کار می روند.
یکی از افراد دیگری که حضور آنها در آمریکا محرز است فردی به نام "آرتور رودولف" است. وی یک نازی نام آشنا و مالک کارخانه "میتلرک مانیشن" بود که در سال 1945 به آمریکا فراخوانده شد تا از تجارب وی در ساخت بمب استفاده شود.
دعوت رودولف به آمریکا تحت پروژه ای به نام "عملیات گیره کاغذ" (عملیات کلیپس) انجام شد. به موجب این پروژه آمریکا تمام دانشمندانی را که با نازی های آلمان همکاری کرده بودند را به همکاری دعوت می کرد.
رودولف بعدها از سوی ناسا به سبب اقدامات خود در ساخت موشک Saturn V مورد تقدیر قرار گرفت و جایزه نیز دریافت کرد.
بر اساس این گزارش، در سال 1945 پروژه کلیپس آغاز شد. وزارت امور خارجه، سازمان اطلاعاتی ارتش و سیا اقدام به استخدام دانشمندان نازی کردند و در ازای کار روی پروژههای فوق سری دولت آمریکا وعده برخورداری از مصونیت و هویت مخفی به آنان داده شد.
در همین سال "برنامه F" از سوی کمیسیون انرژی اتمی آمریکا به اجرا گذاشته شد. این برنامه طولانی ترین تحقیق درباره تاثیرات فلوراید بر سلامتی انسان بود که عنصر شیمیایی اصلی در تولید بمب اتمی محسوب میشود. فلوراید یکی از سمی ترین مواد شیمیایی شناخته شده است که موجب بروز اثرات زیانباری بر سیستم اعصاب مرکزی می شود.
گفتنی است فیلم مذکور به کارگردانی "سیروس نورسته" و محصول 2008 آمریکا است و چندی پیش نیز از طریق برخی شبکههای تلویزیونی ضد ایرانی پخش شده است.
داستان این فیلم از رمانی با همین نام گرفته شده است که در آن زنی بی گناه به دلیل تبانی شوهرش با روحانی و کدخدای ده این زن را به سنگسار محکوم کرده و او را می کشند.
راوی داستان در حقیقت زن دیگری به نام "زهرا" است که کل ماجرا را برای یک خبرنگار فرانسوی نقل می کند.این داستان در حقیقت می کوشد تا با بیانی تمثیلی روایت غرب را درباره کشورهایی که می کوشند استقلال خود را حفظ کنند تائید کرده و نهادها و رسانه های غربی را به عنوان منجی معرفی کند.
جالب اینکه نقش زهرا در این فیلم را شهره آغداشلو بازی کرده است. وی پیش از این در آثار دیگری از سینما و تلویزیون آمریکا ایفای نقش کرده است که در اکثر آنها ایرانی ها تروریست و آدم کش معرفی شده اند. به طور مثال می توان به ایفای نقش آغداشلو در یکی از فصل های سریال 24 به عنوان همسر یک تروریست اشاره کرد. آغداشلو در این فیلم خود نیز دست کمی از همسرش ندارد.
سیروس نورسته فارغالتحصیل سینما از دانشگاه یو.اس.سی آمریکاست و سابقه بیست سال فعالیت تلویزیونی و سینمایی دارد، اما فیلم "سنگسار ثریا" نخستین فیلم سینمایی اوست.
Design By : Pichak |