همزمان با حضور کاروان آسیایی شکست حصر غزه در ایران، 200 نفر از نمایندگان مجلس مجلس شورای اسلامی بخشی از حقوق ماهانه خود را به مردم غزه تقدیم کردند. به گزارش خبرگزاری فارس ، همزمان با حضور کاروان آسیایی شکست حصر غزه در ایران، 200 نماینده مجلس شورای اسلامی بخشی از حقوق ماهانه خود را به مردم غزه تقدیم کردند. «عمر برغوثی» بنیانگذار جنبش فلسطینی بایکوت فرهنگی و دانشگاهی رژیم صهیونیستی، دانشگاهیان این رژیم را همدستان جنایات این رژیم دانسته و بر بایکوت فرهنگی و دانشگاهی این رژیم تاکید میکند. به گزارش خبرگزاری فارس، "عمر برغوثی " بنیانگذار جنبش فلسطینی بایکوت فرهنگی و دانشگاهی رژیم صهیونیستی در مصاحبهای که با The Real News Network انجام داده است، دانشگاهیان رژیم صهیونیستی را همدستان این رژیم در اشغال، سرکوب و بیعدالتی نسبت به فلسطینیان دانست و بر ضرورت بایکوت فرهنگی و دانشگاهی این رژیم تاکید کرد. پایگاه اینترنتی "انتفاضه الکترونیک " در مقالهای به قلم "جاناتان کوک " (Jonathan Cook) نویسنده و روزنامهنگار آمریکایی مینویسد: حمایت احساسی از رژیمصهیونیستی در نظرخواهیها و کامنتگذاری در وب سایتها، چت رومها، وبلاگها، توییتر و فیسبوک چندان واقعی به نظر نمیرسد. به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری "الجزیره "، سازمان عفو بینالملل فتوای نژادپرستانه خاخامهای رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی که ادعا کردند بر اساس تورات اجاره دادن یا فروش منازل مسکونی به اعراب و غیرصهیونیست حرام است، محکوم کرد.
*برگزاری کنگره بینالمللی«نهجالبلاغه» در لبنان نشان از وحدت مسلمانان و مسیحیان دارد
استاد زبان فارسی دانشگاه بیروت به علاقه مسیحیان به دین اسلام اشاره کرد و اظهار داشت: علاقه مسیحیان به دین مبین اسلام را میتوان از قرن 19 میلادی به وضوح مشاهده کرد؛ به خصوص در سال 1950 میلادی اینگونه علاقه را در اشعار «جورجی زیدان»، «جبران خلیل جبران» و «امام علی صوت العدالةالانسانیه» نوشته جرج جرداق مشاهده کرد.
سردبیر «الدراسات الادبیه المقارنه» در ادامه افزود: تشکیل کنگره بینالمللی "نهج البلاغه "در لبنان یکی دیگر، گسترش روابط اسلامی و گروههای مسیحی لبنان و ایران را نشان میدهد که با استقبال هر دو کشور مواجه شده بود.
*روابط دینی مسیحیان و مسلمانان به عصر امام رضا (ع) برمیگردد
نویسنده «الغزالی، حجةالإسلام» با تعیین اینکه روابط مسیحیان و مسلمانان به دوران امام صادق (ع) و امام رضا (ع) بازمیگردد، گفت: با مطالعه کتب تاریخی میتوان به این واقعیت رسید که مباحثات مختلفی میان سران مسیحی و ائمه اطهار (ع) در قرون وسطی شکل گرفت و پاسخگوئیهای امامان به اساتید مسیحی به تائید «ابن بابویه قمی» محقق شیعه رسیده است و شاعران مسیحی در اشعار خود در این بیانات زیادی داشتهاند.
*مشترکات دینی ایران و لبنان را در جبل عامل و دوران صفویه باید مشاهده کرد
نویسنده «غدیر ملکوت»، به رسوم ماه محرم و شهادت امام حسین (ع) در لبنان پرداخت و عنوان کرد: در کشور لبنان همان رسومی را اجرا میکنند که در ایران به آن پرداخته میشود؛ هر چند مشترکات عزاداری به دوره صفویه بر میگردد؛ آنجا که گروهی از شیعیان جبل عامل لبنان به ایران مهاجرت کردند و به اشتراکات فرهنگی اکنون خود رسیدهاند.
*امام حسین (ع) الگوی معنوی مقاومت لبنان است
ویکتور اَلکک به نقش آموزنده حماسه حسینی در مقاومت لبنان پرداخت و خاطر نشان کرد: مقاومت لبنان عقیده و الگویش را از شهادت امام حسین (ع) و یارانش گرفته است و با این ایدئولوژی معنوی بود که به پیروزیهایی دست یافت.
*رمز وحدت بشریت نهج البلاغه امام علی(ع) است
نویسنده «بدیعیات الزمان» در ادامه افزود: اکنون که در امور داخلی کشورهای خود با دخالتهای رژیم صهیونیستی و غربیها مواجه شدهایم، باید با آشنا کردن جوانان خود با مطالعه کتب دینی به ویژه نهج البلاغه، متذکر شویم که میان مسلمانان و میسحیان هیچگونه تفاوتی وجود ندارد و همانند گذشته وحدت خود را حفظ کنیم تا مورد سوء استفاده بیگانگان قرار نگیریم.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، ویکتور اَلکک که در سال 1936 میلادی در بیروت به دنیا آمد، دارای دکترای ادبیات فارسی، ادبیات عربی و فلسفه است.
وی در دنیا به ویژه در کشورهای عربی به عنوان چهرهای فرهنگی و علمی شناخته شده که سابقه چهل سال تدریس و آموزش در دانشگاههای لبنان، اروپا، امریکا و آسیا را در کارنامه دارد.
اَلکک مؤلف 20 عنوان کتاب و بیش از صد اثر پژوهشی و تحقیقی در زمینههای مختلف تمدن و ادبیات عرب، ادبیات فارسی، ادبیات فرانسوی، ادبیات مقارن، فلسفه، عرفان، سیاست و ادیان است که به چهار زبان عربی، فارسی، فرانسوی و انگلیسی ترجمه شده است.
اشعار وی اغلب رنگ صوفی و عرفانی دارند و اخیراً گلچینی از شعر شعرای نامدار صوفی را که به زبان فارسی منتشر شده، ترجمه و در کویت به چاپ رسانده است.
اَلکک به مدت 45 سال متوالی، روزنامهنگار بوده و سردبیر مجلههای سیاسی و فرهنگی هفتگی، ماهنامه و فصلنامه در لبنان و خارج از لبنان به زبان عربی، فرانسه، انگلیسی و فارسی بوده است؛ وی در حال حاضر
سردبیر «فصلیه ایران و العرب» و «الدراسات الادبیه المقارنه» در لبنان است.
اَلکک که بر زبانهای عربی، فرانسه و حتی برخی زبانهای قدیم و جدید دیگر آشناست، به تحصیل و مطالعه زبان فارسی نیز مشغول شده و در سال 1960پایاننامه دکتری خود را زیرنظر مرحوم «بدیع الزمان فروزانفر» به نگارش درآورد.
ویکتور الکک، حدود بیست کتاب منتشر شده از جمله «تاثیر فرهنگ عربی بر شعر منوچهری دامغانی»، «بدیعیات الزمان»، «الغزالی، حجة الإسلام» دارد.
متن کامل این بیانیه که در پایان جلسه علنی امروز مجلس قرائت شد به این شرح است: مطلع شدیم جمعی از فعالان عرصه صلح جهانی و حقوق بشر از حوزه آسیا و اقیانوسیه کاروانی انسان دوستانه به سمت نوار غزه راه اندازی کردند.
این خبر برای ما از دو جهت مسرت بخش است: نخست آنکه تاکنون کمتر شاهد حرکتهای بشردوستانه بینالمللی در حوزه آسیا بودهایم و اعلام خبر اعزام کاروان آسیایی همبستگی با مردم فلسطین مژده احیای فعالیتهایی از این دست را در قاره کهن به همراه دارد.
دوم آنکه این حرکت از سوی تشکلهای مردمی سامان یافته است و جای بسی خرسندی است که استمرار اینگونه حرکتها به تشکیل جریان مردمی پیگیری حقوق بشر و مبارزه با ظلم، فارغ از دولتها و حکومتها بینجامد.
ما نمایندگان مجلس ضمن اعلام حمایت از هرگونه تلاش برای مبارزه با ظلم و حمایت از محرومین و مستضعفان با کاروان آسیایی همبستگی با مردم فلسطین اعلام همراهی میکنیم و بر اساس فهرست ضمیمه بخشی از حقوق ماهانه خود را جهت کمک به مردم مسلمان مقاوم و مظلوم غزه تقدیم میکنیم.
همچنین علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از پایان جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس اظهار داشت: کاروان کمک رسانی به غزه که کاروانی آسیایی است و کشورهای آسیایی در آن حضور دارند به ایران رسیده لذا ما به آنها خیر مقدم میگوییم.
وی، جنبش فلسطینی برای بایکوت فرهنگی و دانشگاهی رژیم صهیونیستی را که کار خود را از سال 2004 آغاز کرده است یکی از انواع بایکوت کلی و تحریم علیه این رژیم برمیشمارد. به گفته وی، این جنبش مذکور، مورد پذیرش قریب به اتفاق فلسطینیها است و بیش از 150 گروه عمده در جامعه مدنی فلسطین از جمله اتحادیههای اصلی تجاری، اتحادیههای زنان، نیروهای سیاسی و سازمانهای غیردولتی از این جنبش حمایت کردهاند.
از دیدگاه بنیانگذار جنبش فلسطینی بایکوت فرهنگی و دانشگاهی رژیم صهیونیستی این جنبش بایکوت به حقوق فلسطینیها و سرکوب و بیعدالتی رژیم صهیونیستی و نقش دانشگاهیان رژیم صهیونیستی به عنوان همدست این رژیم میپردازد. در واقع هیچیک از دانشگاههای رژیم صهیونیستی هرگز در برابر اشغالگری این رژیم موضع نگرفته است. تنها افراد انگشتشماری از 9 هزار نفر دانشگاهی رژیم صهیونیستی، اشغالگری این رژیم را محکوم کردهاند. وی همچنین به این واقعیت اشاره دارد که پاکسازی نژادی به اصطلاحی پرکاربرد در جامعه دانشگاهی، رسانهها، و پارلمان رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.
پسر بچههای اسرائیلی مبلغان سیاستهای این رژیم هستند
وی افزوده است: وزارت خارجه رژیم صهیونیستی از ایجاد یک تیم مخفی ویژه به صورت دستمزدی خبر داد که کار آنها پرسه در اینترنت به صورت 24 ساعته و انتشار خبرهای مثبت درباره این رژیم است، پسربچههای اسرائیلی با درک اینترنتی، سربازان جدید ارتش هستند که با وبگردی در اینترنت خط مشی این رژیم را در کشمکشهای خاورمیانه تبلیغ میکنند.
"یان اشتورمن " که مسئول این پروژه است، میگوید: از هر لحاظ اینترنت یک صحنه عملیاتی در منازعه فلسطین-اسرائیل است و ما باید در این صحنه فعال باشیم وگرنه ما بازنده خواهیم بود.
وی میافزاید: وجود یک تیم جنگ اینترنتی نیز در بودجه سال جاری وزارت خارجه نیز پیشبینی شده و حدود 150000 دلار برای گام اول و توسعه آن تعیین شده و در سال بعد سرمایه مورد نظر افزایش مییابد.
این گروه، زیر نظر وزارت دیپلماسی عمومی رژیم صهیونیستی عمل میکند و با وزارت خارجه، سازمانهای خصوصی و ابتکاراتی که تصویر رژیم صهیونیستی را در روزنامه، تلویزیون و اینترنت ترویج میکرد، سر و کار دارد.
اشتورمن، معاون وزیر دیپلماسی عمومی اسرائیل در مصاحبه با روزنامه اقتصادی کالکالیست در ماه جاری تأیید کرد که این تیم به صورت مخفی کار میکند.
وی میگوید: قرار نیست افراد ما در اینترنت بگویند "سلام، من از دفتر دیپلماسی عمومی وزارت خارجه اسرائیل هستم و میخواهم با شما صحبت کنم. نه! آنها لزوماً خودشان را به عنوان اسرائیلی معرفی نخواهند کرد، آنها به عنوان وب گردهای اینترنتی و مثل شهروندان عادی صحبت میکنند اما جوابهای آنها بر اساس یک لیست آماده از پیامهایی است که وزارت خارجه آن را تنظیم کرده است.
اسرائیل نمیتواند واقعیت کشتن بچهها را وارونه جلوه دهد
"رونا کوپربویم " سردبیر یک سایت خبری مردمی در رژیمصهیونیستی از این اقدام انتقاد کرده و میگوید: این نشان میدهد که اسرائیل یک رژیم پلیسی شده است، اسرائیل نمیتواند واقعیت دیگری در سرزمینهای اشغالی بسازد و آن را زیبا جلوه دهد. بچهها کشته میشوند، خانهها بمباران میشود و خانوادهها از هم میپاشند، واقعیت اینها هستند.
این گزارش افزوده است: در زیر مطلب کوپربویم پر از کامنتهایی بود که تقاضا کرده بودند چگونه میتوانند برای کار در تیم وزارت خارجه ثبت نام کنند!! در واقع این پروژه انطباقسازی شیوههای روابط عمومی بود که وزارت خارجه به طور ویژه برای حمله رژیمصهیونیستی به غزه در دسامبر و ژانویه توسعه داده بود.
اشتورمن میگوید: در طول عملیات ما از جوامع یهودی خارج تقاضا کردیم که با کمک آنها چند هزار داوطلب به خدمت بگیریم که به داوطلبان اسرائیلی بپیوندند.
این روزنامه نگار اضافه میکند: ارتش رژیمصهیونیستی نیز یکی از سایتهای مردمی را در انتشار فیلمهای ویدئویی در سایت یوتیوب در اختیار دارد و مرتباً کلیپهای ویدئویی را آپ لود میکند، اگر چه این مساله توسط گروههای حقوق بشری به خاطر گمراه کردن بینندگان درباره آنچه که در فیلمها نشان داده میشد مورد انتقاد شدید قرار گرفت.
در طول جنگ، وزارت خارجه بر روی فعالیتهای وب سایتهای اروپایی تمرکز کرده بود، جاییکه مخاطبان بیشتر مخالف سیاستهای رژیمصهیونیستی هستند. در بالای لیست سایتهای مورد نظر آنها در این پروژه جدید بیبیسی آن لاین و سایتهای عربی بود.
کوک با اشاره به تلاش صهیونیستها برای استفاده از فضای مجازی برای ترمیم وجهه رژیم صهیونیستی میافزاید: تالون گیلعاد که رهبر گروه اینترنتی است به روزنامه کالکالیست گفت که بعضی از مردم با وزارت خارجه تماس گرفتند و پیشنهاد ارائه خدمات در طول جنگ غزه داشتند، مردم تقاضای دریافت اطلاعات میکردند و پس از ارائه اطلاعات به آنها ما شاهد بودیم که این اطلاعات سریعاً در سراسر اینترنت پخش میشد.
وی همچنین مینویسد: تیم جدید در راستای افزایش همکاری و هماهنگی با اسرائیل سایتی را به نام GIYUS.ORG (از اسرائیل حمایت کنید) راهاندازی کرد، گزارش شده حدود 50000 فعال این گروه یک نرم افزار به نام مگافون را دانلود کردند که وقتی یک مقاله اسرائیلی منتشر میشود یک زنگ هشدار برای کامپیوتر آنها میفرستد و آنها بلافاصله سایت را با کامنتها و اظهار نظرهای خود بمباران میکنند و با کامنتهای خود از رژیم صهیونیستی حمایت میکنند.
اسرائیلیها در جهت سوء استفاده از رسانههای جدید گام بر میدارند
"ناصر رگو " از الام که یک گروه از سازمانهای عرب محسوب میشود، میگوید: آنها در میان گروههایی بودند که مورد هدف وزارت دیپلماسی عمومی اسرائیل برای ترور شخصیتها قرار میگرفتند، هدف آنها وضوحا بیاعتبار کردن آنهایی است که برای حقوق بشر و عدالت در فلسطین تلاش میکنند اما وقتی این گزارشها به وزارت خارجه میرسد، آنها وجود گروههای اینترنتی را انکار میکنند. با این وجود وزارت خارجه میپذیرد که مقامات اسرائیلی در جهت سوء استفاده از رسانههای جدید گام بر میدارند.
اشتورمن میگوید که ستاد وی ممکن است برای استفاده از سایتها برای بهبود تصویر رژیم صهیونیستی نزد افکار عمومی جهان به عنوان یک دولت توسعه یافته که برابری زیستی و انسانی را گسترش میدهد، تلاش کند.
دیوید سارانگا مدیر روابط عمومی کنسولگری اسرائیل در نیویورک که مامور ترویج اخبار خوشایند در مورد اسرائیل است، هفته گذشته گفت: رژیم صهیونیستی در مقابل حامیان فلسطین دچار عدم برتری است.
سانگارا در گزارشی به ینت اعلام کرد: برخلاف جهان اسلام که صدها میلیون حامی دارد که روایتهای فلسطینی را به منظور درهم کوبیدن رژیمصهیونیستی میپذیرند، جهان یهود فقط 13 میلیون حامی دارد.
کوک در انتهای مقاله خود مینویسد: رژیمصهیونیستی نگران این مساله است که حمایتها از آن در بین نسل جدید در اروپا و آمریکا فروکش کرده است.
"شموئل ایلیاهو "، خاخام شهر صفد [در شمال سرزمینهای اشغالی] با صدور فتوایی اعلام کرد: یهودیان این شهر نباید خانهای را به دانشجویان عرب دانشکده صفد بفروشند یا اجاره دهند.
تنها چند روز از صدور فتوای ایلیاهو، این فتوا به مرحله اجرا درآمد . در این فتوا یهودیان ملزم شدند به عربها خانه نفروشند یا اجاره ندهند تا فلسطینیان ساکن سرزمینهای اشغالی 48 در دیگر شهرها به ویژه قدس اشغالی مستقر نشوند.
پنجاه تن از خاخامهای صهیونیستی نیز با امضای این فتوا ادعا کردند که اجاره دادن آپارتمان و فروش اماکن مسکونی به اعراب بر اساس تورات حرام است.
فلسطینیهای ساکن مناطق اشغالی 1948 حدود بیست درصد از جمعیت رژیم صهیونیستی را تشکیل می دهند و همواره با اقدامات نژادپرستانه صهیونیست ها مواجهاند.
Design By : Pichak |